fbpx

Management & Label

 

 

NEXT LEVEL AGENCY

Next Level Agency & Next Level Records zijn het management en label van Next Level.
Eigenheid en ontwikkeling staat bij Next Level Agency voorop. Wij streven ernaar om de artiest volledig te ondersteunen en te begeleiden op passend niveau. Wij doen onder andere de zakelijke afwikkelingen met derden, zorgen voor de promotionele activiteiten, het plannen van releases, de bijbehorende (club) tours etc.

NEXT LEVEL RECORDS

Wij willen met onze jarenlange expertise en ervaring in de entertainmentindustrie bijdragen aan het creatieve proces en professionele groei van onze artiesten en talenten. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk en goede relaties opgebouwd. Dit netwerk bestaat uit de beste producers, muzikanten en andere verbluffende creatievelingen. Deze onmisbare schakels zetten wij dan ook in om jou optimaal te kunnen begeleiden in het creatieve proces om jouw muziek naar een Next Level te brengen.

Wij vinden het belangrijk om het totaal plaatje van de artiest te ontwikkelen, niet alleen op muzikaal gebied, maar ook qua image, persoonlijkheid en presentatie. Hiermee streven wij ernaar dat onze artiesten een gevestigde carrière kunnen realiseren voor langere termijn.

Doordat Next Level beschikt over een eigen studio, zijn wij in staat een compleet pakket aan te bieden. Dat betekent dat wij je ook in de gelegenheid stellen om bij Next Level Studio jouw persoonlijke hits op te nemen.

Wanneer jouw muziek tot een product is gemaakt waar wij, maar vooral JÍJ tevreden over bent, het artwork is gemaakt en de social media op scherp staat, gaan we middels Next Level Records jouw muziek uitbrengen.

TALENT

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Jong, oud, dik, dun, groen of oranje het maakt niet uit. Denk jij talent te hebben of ken jij iemand met talent? Stuur dan een demo met foto en een kort begeleidend schrijven naar demo@gonextlevel.nl

Dance Floor by Gorilla Themes - Powered by Wordpress