fbpx

Workshops

WORKSHOPS – JOUW TALENT NAAR EEN HOGER NIVEAU!


STEEL DE SHOW

Next Level is dé plek waar je jouw talent met hulp van professionals naar een hoger niveau kan tillen. Zo leren wij jou wat een goede stage performance is, krijg je vocal coaching, leer je zingen met een live band en orkestband, laten wij jou zien hoe jij jouw eigen uitstraling het beste kan gebruiken om het publiek mee in te pakken, leer je wat een slimme opbouw is voor jouw shows, vertellen wij je de do’s & don’ts bij optredens en nog veel meer. Uiteraard zijn er ook minder leuke kanten aan het artiestenvak, dus daarom leer je van een professionele mental coach hoe je kan omgaan met negatieve kritiek, afwijzing en teleurstellingen.

Wat voor ons voorop staat is dat je jouw talent ontwikkelt vanuit jouw eigen kracht. Hiermee bedoelen wij dat wij door middel van een gezamenlijke analyse gaan kijken naar wat jouw sterke punten zijn en hoe je juist deze punten kan ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat je zo een artiest wordt die vanuit zijn eigen persoon en dus alle oprechtheid en eerlijkheid kan performen. Zo kom je natuurlijk over en ben je niet een product dat is ontwikkeld door de visie van een ander.

Wij werken met professionals die het klappen van de zweep kennen, zelf actief zijn als coaches bij de bekende talentenjachten en dus heel goed weten wat belangrijk is om als artiest goed voor de dag te komen.

NEXT LEVEL DJ

DJ wordt je niet zomaar. Om een goede DJ te worden is het belangrijk dat je kennis hebt van een aantal zaken. Tijdens de Next Level DJ basis worksop leer je onder andere welke gear er op de markt is en hoe je met deze gear werkt. We kijken naar de muziekstijl waar jij je draai in wil gaan vinden, behandelen we mix technieken en leer je hoe je de EQ gebruikt.

Dance Floor by Gorilla Themes - Powered by Wordpress